Sa-ti fie frica daca vrei sa fii in siguranta.(Proverb irlandez)
Acasa
Proiecte
Proiecte in derulare
Cazuri de succes
Proiecte finalizate
Departament proiecte
Parteneri
Servicii
Mediere electronica
Creare cont utilizator
Cautare loc de munca
Cautare CV
Adaugare CV
Cariera
Achizitii
Noutati
Glosar
Adrese utile
Contact
 


 
TMT - "Transparen╚Ť─â pentru Mobilitate ├«n turism: sistem de transfer, metode ╚Öi instrumente pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea evalu─ârii, valid─ârii ╚Öi recunoa╚Öterii rezultatelor ├«nv─â╚Ť─ârii ╚Öi transparen╚Ťei
(Octombrie 2010 - Septembrie 2012)
versiunea pentru imprimanta
Finantatorul proiectului:  
Programul LifeLong Learning, Leonardo da Vinci Agen╚Ťia Italia
Promotorul proiectului:
Provincia di Reggio Calabria  
Date de contact:
Adresa: Piazza Italia - 89124 Reggio Calabria

Telefon: +39 0965 364 111

Email: protocollo@pec.provincia.rc.it

Pagina web: http://www.provincia.reggio-calabria.it

Parteneri in proiect:
1. Consiliul Na╚Ťional al ├Äntreprinderilor Private Mici ╚Öi Mijlocii din Rom├ónia (CNIPMMR)
Adresa: Str. Valter Mărăcineanu, nr. 1-3, intrarea 1, Sector 1, 010155, București, România

Telefon: +40 21 312 6893

Fax: +40 21 312 9198

Email: office@smeprojects.ro

Pagina web: www.cnipmmr.ro

2. Provincia di Reggio Calabria
Adresa: Piazza Italia - 89124 Reggio Calabria

Telefon: +39 0965 364 111

Email: protocollo@pec.provincia.rc.it

Pagina web: http://www.provincia.reggio-calabria.it

 
3. Regione Puglia
Adresa: Lungomare N. Sauro, 3370121 ľ BARI, Italia

Telefon: +39 334 6635265

Email: quiregione@regione.puglia.it

Pagina web: www.regione.puglia.it

 
4. Provincia di Perugia
Adresa: Piazza Italia 11, 06121-Perugia, Italia

Telefon: +39 075.368.11

Fax: +39 075.368.1237

Email: provincia.perugia@postacert.umbria.it

Pagina web: http://www.provincia.perugia.it

 
5. Universita dei Sapori S.C.a.R.L.
Adresa: Via Tornetta, 1 ľ 06123, Perugia, Italia

Telefon: +39 075.5729935

Fax: +39 075.5734611

Email: uds@universitadeisapori.it

Pagina web: www.universitadeisapori.it

6. Centro Italiano di studi Superiori sul turismo e sulla promozione turistica (CST)
Adresa: Via C.Cecci, 1 06081 S.Maria degli Angeli (PG) Italia

Telefon: + 39 0758052800

Fax: + 39 0758042986

Email: info@cstassisi.eu

Pagina web: http://www.cstassisi.eu

 
7. Italia Forma
Adresa: Via 4 Novembre, 130, 29100 Piacenza, Italia

Telefon: +39 523 751072

Fax: +39 523 751181

Email: studio@italiaforma.it

Pagina web: www.italiaforma.it

 
8. Zakład Doskonalenia Zawodowego w Kielcach (Centru de Formare Profesională ţn Kielce)
Adresa: ul. Paderewskiego 55 Kielce Świętokrzyskie 25-950 Poland

Telefon: +48 41 366-47-91

Fax: +48 41 366-47-91

Email:

Pagina web: http://www.zdz.kielce.pl

 
9. THR Group ľ Tourism, Hotel and Restaurant Consultancy Group
Adresa: Bd. Poligrafiei nr. 3 - 5, Sector 1, Cod poştal 013704, Bucureşti

Telefon: +40 21 5492 850

Fax: +40 21 5492 851

Email: info@thrgroup.ro

Pagina web: www.thrgroup.ro

 
Scopul proiectului:
´┐Żn conformitate cu indica´┐Żiile cuprinse ´┐Żn Concluziile Consiliului din 12 mai 2009 privind un cadru strategic pentru cooperarea european´┐Ż ´┐Żn domeniul educa´┐Żiei ´┐Żi form´┐Żrii profesionale ("ET 2020"), proiectul TMT inten´┐Żioneaz´┐Ż s´┐Ż contribuie la ´┐Żndeplinirea obiectivului strategic nr. 1 "Asigurarea c´┐Ż ´┐Żnv´┐Ż´┐Żarea pe tot parcursul vie´┐Żii ´┐Żi mobilitatea sunt o realitate."
Scopul proiectului TMT este s´┐Ż activeze un proces de punere ´┐Żn aplicare a bunelor practici rezultate din proiecte anterioare ´┐Żi s´┐Ż adapteze sistemele de formare, de cultur´┐Ż, nevoile ´┐Żi necesit´┐Ż´┐Żile grupului ´┐Żint´┐Ż ´┐Żn ´┐Ż´┐Żrile partenere ´┐Żn proiect. Acest proiect este conceput pentru transferul de metode ´┐Żi instrumente de transparen´┐Ż´┐Ż, recunoa´┐Żterea ´┐Żi mobilitatea profesioni´┐Żtilor ´┐Żi reprezentarea ´┐Żntregului sector economic al turismului, ´┐Żin´┐Żnd seama de principiile ´┐Żi valorile de referin´┐Ż´┐Ż ale Cadrului european al calific´┐Żrilor (EQF).
Obiectivele proiectului:
´┐Żn special, TMT are urm´┐Żtoarele obiective specifice:
- Transferul ´┐Żi dezvoltarea sistemului, printr-un proces de adaptare, metodelor ´┐Żi instrumentelor opera´┐Żionale pentru evaluarea, validarea ´┐Żi certificarea rezultatelor ´┐Żnv´┐Ż´┐Ż´┐Żrii, cum au rezultate ´┐Żn urma proiectului ´┐ŻECFVET in Food´┐Ż implementat de Universitatea dei Sapori.
- Transferul ´┐Żi dezvoltarea sistemului, software-ului ´┐Żi bazelor de date pentru a continua ini´┐Żiativa proiectului NEW Hospitality, implementat de CSF (Centrul Italian de Studii Superioare ´┐Żn turism ´┐Żi promovare turistic´┐Ż).
Grupuri tinta:
´┐Ż Beneficiari direc´┐Żi: formatori, persoane responsabile de crearea de programe de formare ´┐Żi educa´┐Żie, consilieri, persoanele care particip´┐Ż la programele de educa´┐Żie ´┐Żi formare profesional´┐Ż, angaja´┐Żi ´┐Żn sectorul de alimenta´┐Żie public´┐Ż ´┐Żi ospitalitate.
´┐Ż Beneficiari indirec´┐Żi:stakeholderi din domeniul public ´┐Żi privat (´┐Żntreprinderi, parteneri sociali, factorii de decizie politic´┐Ż care sunt responsabili de orientarea, formarea ´┐Żi gestionarea pie´┐Żei for´┐Żei de munc´┐Ż).
Activitati:
Transferul ´┐Żi utilizarea produselor rezultate ´┐Żn urma unor ini´┐Żiative care au r´┐Żspuns aceleia´┐Żi priorit´┐Ż´┐Żi ´┐Ż promovarea calific´┐Żrilor profesionale ´┐Żn turism, trat´┐Żnd ´┐Żn mod separat industria ospitalit´┐Ż´┐Żii ´┐Żi industria alimenta´┐Żiei publice
Analizarea fiec´┐Żrui sector, precum ´┐Żi analizarea nevoilor grupului ´┐Żint´┐Ż ´┐Żn ´┐Ż´┐Żrile partenere unde va fi transferat modelul
Identificarea nevoilor fiec´┐Żrei ´┐Ż´┐Żri partenere, a bunelor practici care ar putea acoperi aceste nevoi precum ´┐Żi identificarea elementelor de sustenabilitate ale metodologiei ´┐Żi instrumentelor care vor intra ´┐Żn sistemul de calific´┐Żri ´┐Żi competen´┐Że na´┐Żionale
Adaptarea materialelor ´┐Żi elementelor identificate ´┐Żn cadrul proiectului NEW HOSPITALITY EUROPASS II ´┐Ż ECFVET Version
Adaptarea ´┐Żi implementarea bunelor practice ´┐Żn ceea ce prive´┐Żte con´┐Żinutul ´┐Żn a´┐Ża fel ´┐Żnc´┐Żt s´┐Ż corespund´┐Ż nevoilor grupului ´┐Żint´┐Ż
Experimentarea ´┐Żi crearea de instrumente ´┐Żi metode comune de reprezent´┐Żri de locuri de munc´┐Ż ´┐Żn sectorul alimenta´┐Żiei publice ´┐Żi sectorul ospitalit´┐Ż´┐Żii; promovarea cre´┐Żrii unui cadru comun de referin´┐Ż´┐Ż ´┐Żn termeni de instrumente ´┐Żi proceduri, ´┐Żn scopul de a ´┐Żncuraja transparen´┐Ża competen´┐Żelor ´┐Żi calific´┐Żrilor dob´┐Żndite de c´┐Żtre cet´┐Ż´┐Żeni.
Stabilirea unor ac´┐Żiuni corective pentru a garanta transferul ´┐Żi sustenabilitatea pe termen lung ale celor dou´┐Ż rezultate finale
Garantarea folosirii produselor dup´┐Ż finalizarea proiectului TMT prin implicarea at´┐Żt a partenerilor c´┐Żt ´┐Żi a grupului ´┐Żint´┐Ż
Diseminarea ´┐Żi exploatarea rezultatelor
Rezultate:
Materiale informative (bro´┐Żuri, pliante de informare, etc)
Newslettere
Website-ul proiectului
KIT TMT CV EUROPASS pentru transparen´┐Ż´┐Ż ´┐Żi mobilitate
TMT CV EUROPASS (versiune beta)
Software-ul ´┐Żi instruc´┐Żiunile sale utilizare privind kitul creat
Rapoarte de cercetare privind fezabilitatea aplic´┐Żrii permanente a transferului
Rapoarte na´┐Żionale
Rezumatul analizei comparative transna´┐Żionale
Rapoarte de analiz´┐Ż privind contextele na´┐Żionale
Evenimente si anexe referitoare la proiect >>
Daca doresti mai multe informatii despre acest proiect, nu ezitati sa ne contactati. Click aici !

cautare

Informatii utile
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania
































 
copyright 2006 CNIPMMR | Termeni si conditii